Dincomoditate.ro dorește să își mulțumească clienții în proporție de 100%! Știm că acest țel e greu de atins și vor exista clienți care vor dori să restituie produsele cumpărate de la noi. Înțelegem acest lucru și dorim să venim în ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc să returneze produsele sau să le schimbe.

Primul schimb de mărime/model este gratuit, însă doar primul! Și doar în intervalul de 14 zile calendaristice de la data achiziției!

Condițiile în care le puteți returna/schimba sunt:

A. Renunțarea la produsele cumpărate fară invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (Ordonanță Guvernului nr. 34/2014) OUG 34/2014

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai puțin cheltuielile de transport  (practic daca ai avut transport gratuit la livrare respectiv returnarea schimbului de produse tur-retur), într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fară invocarea unui motiv și fară penalități.

Pașii de urmat pentru RETURNAREA produsului în cazul RAMBURSĂRII BANILOR

1. Compleaza Formularul de retur. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa în termen cât mai scurt returul  pentru a-ți restitui banii.

2. Ambalează produsele pe care dorești să le returnezi. 

     Deteriorarea fizica a ambalajului original sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face) este un motiv intemeiat pentru a nu accepta returul produselor.

3. CHEAMĂ CURIERUL și trimite cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele către adresa noastra din judetul Iasi, localitatea Iasi, str. Cuza Voda nr.8, telefon 0752474734, achitând taxa de transport.

ATENȚIE:

  • NU primim retururi prin Poșta Română!
  • Te rugăm urmărește traseul coletului tău pentru a fi sigur/a că acesta a ajuns la adresa noastra.
  • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.
  • Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în decurs de 14 de zile de la procesarea returului doar prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur la observatii.
  • Nu preluam colete trimise cu ramburs de către clienți sau încălțăminte purtata
  • Nu acceptăm retururi care depășesc termenul de 14 zile calendarestice

Pașii de urmat pentru SCHIMBAREA produsului:

1.1 Completează Formularul de retur  sau suna-ne la numarul de telefon 0752474734 in intervalul orar Luni- Vineri 09:00- 18:00 Sambata 09:00- 15:00. În urma completării formularului, urmează să fiți contactati de către firma de curierat pentru ridicarea coletului. Trimite coletul cu produsele către adresa noastra judetul Iasi, localitatea Iasi,str. Cuza Voda nr.8, telefon 0752474734

2. 2 Vă rugam să specificati modelul și mărimea dorita (ex: model 750 și mărimea dorita, dar care să și fie existenta pe stoc) la Observatii

3.3 Ambalează produsele pe care dorești să le returnezi. Produsul în ambalaj original trebuie pus în alta cutie/pungă astfel încât nici produsul, nici ambalajul să nu sufere deteriorări. (VĂ RUGAM SĂ NU APLICAȚI BANDA ADEZIVĂ PE CUTIA ORIGINALĂ! )

4.4 Dacă sunteți la PRIMUL schimb cheltuielile vor fi suportate de către noi (ATENȚIE: aceasta regula este valabila doar în intervalul celor 14 zile calendaristice de la data achiziției)

Daca ați mai efectuat alt schimb, cheltuielile de transport dus-întors vor fi suportate de către client (în intervalul celor 14 zile calendaristice de la prima achiziție)


Important:

  • Produsele returnate, cât și ambalajul lor ( de exemplu cutiile pentru încălțăminte care reprezintă un accesoriu al acestora) trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fară urme ale utilizării. Coletul în care returnezi produsul trebuie să mai conțină și etichetele intacte ale produselor.
  • Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea returului.
  • Taxele de transport pentru schimb vor fi suportate de către cumpărător, tur-retur, în cazul returnării schimbului

C. Produse livrate greșit

Daca ți s-a livrat alt produs decât cel comandat, te rugăm să semnalezi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Procedura de returnare începe tot prin completarea Formularului de Retur. Daca se inlocuieste cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferența, respectiv dacă valoarea este mai mica, vei primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor intr-un cont bancar.